szinergia
Jóga és életmód

Thai masszázs

Az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód a szerte a világon híres thai masszázs. A thai masszázs a hagyományos thai orvoslás egyik alappillére, gyökerei Indiába nyúlnak vissza. Kifejezetten preventív, jó közérzetfokozó módszer, eredményesen alkalmazható bizonyos pszihoszomatikus betegségek és egyes mozgásszervi betegségek gyógyításában. Tudjon meg többet a thai masszázsról!

Hazánkban a Wat-Pho stílusú thai masszázs meghonosításának úttörője voltam, több mint 25 éve alkalmazom terápiás munkámban, és oktatom. Rendszeresen indítok thai masszázs tanfolyamokat szakmabelieknek és laikusoknak egyaránt, különböző szinteken. A tanfolyami oktatás gyakorlatorientált, és kis csoportokban zajlik, teret adva az egyéni érdeklődés és adottságok figyelembe vételének is.

Hamarosan induló tanfolyamaim:

 • Wat-Pho stílusú thai masszázs tanfolyam

  A tanfolyam célja a tradíció szerinti Wat-Po stílusú thai masszázs alaprepertoárjának megtanítása és gyakorlása. A tanfolyam végén bőséges fogáskincs áll a tanuló rendelkezésére egy komplett 1, 5 órás egész testre kiterjedő thai masszázshoz. Ajánlom minden érdeklődő számára, a képzésen való részvétel nem kíván egészségügyi, természetgyógyász vagy masszőri előképzettséget. Ha szeretne segíteni és jóérzést szerezni másoknak, az alapokat megtanulhatja a hamarosan induló thai masszázs tanfolyamon. Bővebben

 • Tradicionális thai-yoga masszázs - továbbképzés

  A továbbképzés anyaga thai-yoga, Asokananda mesterem tanítása alapján. Ajánlom thai masszőröknek, a tradicionális thai masszázs alapjait ismerő- és gyakorló gyógymasszőröknek-, alternatív mozgás-és masszázs terapeutáknak. A tanfolyam célja az alaptanfolyamon tanult repertoár kibővítése, bevezetés a thai masszázs terápiás alkalmazásába.

  Bővebben
 • Tradicionális thai masszázs gyakorló napok

  A tanfolyamot azok részére ajánlom, akik már elsajátították a thai masszázs alapjait.

  Bővebben
 • Thai gyógyfüves párnácskás masszázs workshop

  A technika kiváló kiegészítése a nagyon feszes, stresszes izmokon, ízületeken ujjnyomással történő masszázsnak. A gyógynövények fokozzák a kezelések hatékonyságát. Kiváló relaxáló módszer és a terápiás munkában a gyógyfüvekkel való kezelés nagyon hatékony segítség.

  Bővebben

Koller Judit

 

Bejelentkezés:

+36 20 958 4248

judit.koller@gmail.com

 

THAI VITAL PENTA CENTRUM

Természetgyógyászati rendelő, felnőttképzési oktatóhely 

1075 Budapest, Károly krt. 3/C. IV. em. 6. 21-es kapukód